ROLA DAIWA 23 NINJA LT 4000-C

74,50 € 561,33 kn 1 € = 7.53450 kn
Dostupno
SKU
10005-400

NOVO! Ninja 23!


S 23' Ninjom DAIWA nudi najnoviji japanski koncept dizajna i inspirativnu tehniku ​​– po izvanrednom omjeru cijene i učinka!


U usporedbi s prethodnim modelom, 23' Ninja je poboljšan u pogledu bitnih karakteristika i sada je osjetljiviji i jači. Zahvaljujući primjeni novog laganog Airdrive rotora, ravnoteža role pomaknuta je s prednje jedinice na donji dio role, što dovodi do poboljšane ukupne ravnoteže i veće osjetljivosti pri ribolovu. Poboljšan je osjećaj mamca i moguće su brže reakcije.


Precizan i čvrst Digigear brine se za veliku snagu izvlačenja i trajno svilenkasto glatko i ravnomjerno kretanje.


Nova Airdrive ograda je lakša od prethodne verzije, vrlo je izdržljiva iu kombinaciji s novom vezom značajno smanjuje zapetljanja pri zabacivanju. Ako se najlon ili upredenica zapetlja na ruci za stezanje, jednostavno sklizne do valjka za konop preko kraka kada se ručka okrene – potrebno je djelovati. ATD Type-L drag brine se za ravnomjerno i optimizirano otpuštanje uzice pod naprezanjem bez velikog startnog otpora, pružajući potrebnu sigurnost u borbi s velikim primjercima. Aluminijska Longcast ABS špula ima poseban rub špule koji pridonosi većim daljinama zabačaja. Dizajn Twistbuster III na valjku za strunu savršen je za korištenje pletenih struna: pletenica se ne sabija tijekom izvlačenja i rezultat je manje uvijanja.


Oprema:


Veličine od 1000 do 2000 isporučuju se s ručkom u obliku slova I, a veličine od 2500 do 6000 s ručkom u obliku slova T.  • AIRDRIVE Dizajn

  • 4 kuglična ležaja

  • AIRDRIVE ROTOR®

  • TOUGH DIGIGEAR®

  • ATD™ Type-L kočni sustav

  • ABS® aluminijska špula za dugo bacanje

  • Twist Buster® III line valjak

  • Ručka od strojno obrađenog aluminija


Novo Besplatna dostava
Više informacija
Proizvođač Daiwa
Zemlja podrijetla Njemačka
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil

Slični proizvodi

KEKS Pay