Lowrance HDS-7 LIVE bez sonde

Posebna cijena 11.250,00 kn Redovna cijena 12.500,00 kn
Dostupno
SKU
14418-001

Lowrance novi model HDS-a -> LIVE!


brži, bolji ekran, touchscreen, jako vidljiv prikaz na suncu!


Moguće je povezati wifi-jem sa mobitelom ili tabletom pa na krmi imate dodatni ekran s kojim upravljate uređajem i imate savršeni prikaz!


Ovo je uređaj bez sonde - ukoliko želite kupiti posebnu sondu ili je već imate ugrađenu!


GSP i Fishifinder combo (dodatno se kupuje navigacijska karta i sonda)


Najsjajniji i najčistiji prikaz SolarMAX ™ HD displaya


Najbrže ocrtavanje karte i sonara


StructureScan® 3D


Poboljšani prikaz SideScan / DownScan Imaging FishReveal 

Akcija Besplatna dostava

Iz godine u godinu više ribara profesionalaca koristi Lowrance HDS, više od svih ostalih brandova zajedno. HDS LIVE nastavlja tradiciju sa naprednom izvedbom, trenutno najboljim mogućim inovativnim značajkama sonara - od novog Active Imaging ™ i StructureScan® 3D s Active Imaging do FishReveal ™ i LiveSight ™ sonar u stvarnom vremenu. ​​HDS LIVE vam pruža da doživite novi nivo performansi sondera.


Navigacija do svojih omiljenih mjesta za ribolov ili pronalaženje novih nikad nije bila lakša, na najboljem paketu za navigaciju ikad, na HDS LIVE zaslonu - uključujući i predinstaliranu C MAP® SAD Enhanced kartom s konturama od jedne stope na 4000-plus jezera , C-MAP® Easy Routing, Navionics® Autorouting i C-MAP Genesis Live kartama.


HDS LIVE pojednostavnjuje boravak na brodu pomoću tekstualnih poruka na zaslonu i obavijestima o pozivima. Intuitivno korisničko sučelje HDS LIVE-a još se lakše koristi.


HDD LIVE 7 sa zaslonom visoke rezolucije, sa SolarMAX™ HD screen tehnologijom  na kojem se slika vidi iz bilo kojeg kuta, uslijed izravnog sunčevog svjetla ili čak kroz polarizirane sunčane naočale.

Više informacija
Proizvođač LOWRANCE
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Kreditne karticeKEKS Pay