JACERA ICEY-TEK 56L

1.599,90 kn
Dostupno
SKU
0IT-56

Vanjske dim. 820 x 420 x 410 mm


Unutarnje dim. 655 x 300 x 305 mm


Kapacitet: 56 litara


Drenaža: lijeva/desna


Težina: 10kg 

Novo Besplatna dostava

ICEY-TEK spada u premium razred ledenica i najpopularnija je ledenica među sportskim ribolovcima i profesionalnim ribarima. Ekonomične i praktične, idealno su rješenje za skladištenje i transport raznovrsne robe, od svježe ulovljene ribe do pića ili hrane za obiteljski izlet odnosno roštilj.


Icey-Tek ice box kutije (ledenice, jacere) za održavanje temperature su kutije sa najboljim izolacijskim karakteristikama koje se trenutno mogu naći, a zbog količine ugrađene izolacijske komponente održavat će hladnoću kao i toplinu unutar kutije. Čak i kad je vanjska temperatura iznad 32 oC Icey-Tek kutija će omogućiti dovoljno niske temperature za održavanje leda do 10 dana i dulje ! Icey-Tek jacere su priznati proizvodi za održavanje maksimalnih svojstava izolacije, testirala ih je i NASA te upotrijebila Icey-Tek kutije za dijelove izolacijskih spremnika! 


ICEY-TEK ledenica je idealna za održavanje stvari hladnima za vrijeme Vaše plovidbe, ribolova, kampiranja, roštilja ili ugodnog druženja na plaži. Debljina do 40 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 12 dana. Uvezen iz SAD-a, termoplastični elastomer je najbolje što je trenutno u ponudi. Nehrđajuće su i otporne su na kemijske utjecaje i UV zračenje. Testirane na pritisak-istezanja 55kg. Jedini brand dostupan u brojnim bojama i veličinama, ovisno o željama.


U današnjoj širokoj ponudi ledenica, ICEY TEK se od ostalih izdvaja po svojoj izdržljivosti na vanjske vremenske utjecaje i izolacijskim svojstvima, jer s jednakom učinkovitošću neovisno o vremenskim uvjetima, zadržava termodinamička svojstva. Dostupne su u dužim ili četvrtastim verzijama, te u veličinama koje se protežu od 25 litara do ogromnih 760 litara, koje u kombinaciji s ICEY TEK gel paketima čuvaju sadržaj hladnim i do 8 dana. U ponudi imamo i po mjeri izrađene jastuke koji ledenice pretvaraju u udobnu sjedalicu tj. savršeno dodatno sjedeće mjesto na brodu, kao i  „ICEY TEK GEL PACK-ove“ koji će produljiti trajanje leda, te omogućiti još kvalitetnije održavanje temperature

Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
KEKS Pay