Električni motor Minn Kota Riptide Transom 45/SC

3.800,00 kn
Dostupno
SKU
1363844

Električni motor Minn Kota Riptide Transom 45/SC


Krmeni za slanu vodu


mjenjač 5A+3R


91cm dužina osovine


45 LB max. potisak


Krmeni električni motor za morsku vodu


Napon:  12V


Broj brzina (napr./nazad):  5 A + 3 R


Max. potisak (Newton/Kgf): 200N – 20Kg


Max. potrošnja Amp (Amp /h): 42A


Max.snaga (Watt): 504w


Dužina osovine: 91cm


Težina (Kg): 8Kg


Baterijski mjerač tester: DA


Max težina plovila (Kg):  1100 kg


Max dužina plovila: 5,20m


Riptide krmeni Morski trolling motor, jednostavan za korištenje istovremeno isporučujući veliku snagu uz preciznost i udobnost manevriranja. Uz push-to-test mjerač baterije i neusporedivu zaštitu od korozije, Riptide serija idealna je za more i panulavanje, kao i za lagano manevriranje u lučicama.

Besplatna dostava

Držač za zaključavanje ručice: Ovaj čvrsti nosač s 10 položaja sadrži brzo otpuštajuću bravu i ojačani kompozitni materijal koji se odupire savijanju, savijanju i UV oštećenjima.Teleskopska ručka: Omogućite jednostavno, udobno, intuitivno upravljanje motorom za kotače pomoću teleskopske freze od šest inča.Digital Maximizer ™: Trolling motori opremljeni Digital Maximizer ™ pružaju do 5 puta dulje vrijeme rada s jednim punjenjem baterije. Ovi trolling motori s promjenjivom brzinom omogućuju vam biranje točne brzine i isporučuju samo onoliko snage koliko vam treba, pomažući vam da sačuvate bateriju za cjelodnevni ribolov.Napredna zaštita od korozije: Kućišta donje jedinice motora Riptide® pjeskare se, a zatim premazuju aluminijom kako bi se spriječila oksidacija i hrđa. Zatim, završni sloj praškaste boje pruža konačnu zaštitu.
Pritisni za ispitivanje mjerač baterije: Pritisnite gumb na glavi motora koji se pokreće da biste odmah dobili status preostalog baterije.Snažni nosač: Za promjere motora od 3-1 / 4 ", ovaj nosač pruža dodatnu snagu za potiskivanje teške vegetacije. Uključuje osovinicu, maticu i podlošku.Neuništiva kompozitna osovina - zajamčena za cijeli život: U srži vašeg motora za kotače Minn Kota nalazi se neuništiva kompozitna osovina. Ekskluzivna je Minn Kota i garantiramo joj doživotno.Kul, tiha snaga: Svaka donja jedinica Minn Kota radi kako bi produžila životni vijek motora i ostaje tiha.

Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Kreditne kartice