El. motor Minn Kota Riptide Terrova iPilot 112 LB 72 - 183cm

27.800,00 kn
Dostupno
SKU
1363735

El. motor Minn Kota Riptide Terrova iPilot 112 LB 72 - 183cm


kataloški broj: 1363735


verzija bez LINK-a (LINK služi za spajanje sa HUMMINBIRD uređajima koji imaju networking!)


električni pramčani motor za morske uvjete


36V


112LB


183 cm osovina


varijabilni mjenjač


Trebat će vam 1 baterija za svakih 12 volti u vašem trolling sustavu. Predlažemo odabir motora s najmanje 2 kg. potiska za svakih 100 lbs (100 lbs = 45.359 kg ... 1 kg = 2.205 lbs). težine čamca kada je čamac u potpunosti napunjen gorivom, ljudima, opremom itd. Ovo su samo preporuke - vjetar, struja i druge varijable utječu na način upravljanja vašim čamcem, uzmite ih u obzir i u skladu s tim povećajte potisak.


Za pomoć u utvrđivanju posjeta voltaža i potiska pogledajte stranicu:


https://minnkotamotors.johnsonoutdoors.com/saltwater-trolling-motors/riptide-terrova


 

Besplatna dostava

Dizajn za pomoć pri podizanju: Sklop s oprugom na nosaču Terrova čini spremanje motora za kočenje bez napora svaki put.
Poluga za spremanje / postavljanje: Pritisnite ovu ručicu na nosaču i zaostale rampe bez napora će gurnuti vaš motor za panulanje u more. A kad ste spremni za kretanje, Lift-Assist pomaže motoru da se bez napora sklopi.
i-Pilot® GPS trolling sustav: GPS sustav s najvećim povjerenjem u ribolovu. i-Pilot® koristi GPS za upravljanje motorom za kočenje s nevjerojatnim značajkama koje vas zadržavaju na ribi. Postavite Spot-Locks, snimajte putanje, kontrolirajte brzinu i upravljanje, i još mnogo toga. i-Pilot čini pozicioniranje i upravljanje brodom automatskim, a zapovijest možete preuzeti s velikog LCD zaslona koji se lako čita.Spot-Lock: Samo pritisnite gumb i Spot-Lock će vas zadržati na mjestu s nenadmašnom GPS preciznošću. Dostupan na i-Pilot GPS sustavima, Spot-Lock vam daje moć da automatski ostanete na vrhu bilo kojeg produktivnog ribolovnog mjesta, bez dodirivanja vašeg trolling motora.
AutoPilot ™: Automatski krećite brodom u bilo kojem smjeru koji odaberete. Samo usmjerite glavu svog trollinga u smjeru u kojem želite putovati, aktivirajte AutoPilot ™ i vaš će vas trolling motor automatski zadržati u tom smjeru, čak i ispravljajući vjetar, valove i struju.Pritisni za ispitivanje mjerač baterije: Pritisnite gumb za trenutno očitavanje "stupnja punjenja".
Napredna zaštita od korozije: Kućišta donje jedinice motora Riptide® pjeskare se, a zatim premazuju aluminijom kako bi se spriječila oksidacija i hrđa. Zatim, završni sloj praškaste boje pruža konačnu zaštitu.
Digital Maximizer ™: Pruža do 5 puta duže vrijeme rada jednim punjenjem baterije. Ovi trolling motori s promjenjivom brzinom omogućuju vam biranje točne brzine i isporučuju samo onoliko snage koliko vam treba, pomažući vam da sačuvate bateriju za cjelodnevni ribolov.


Oslonac za klin Weedless ™ 2: S pomaknutim raširenim oštricama za napajanje kroz bilo što bez usitnjavanja i hakiranja koje troše baterije, Weedless Wedge ™ 2 jedan je od rekvizita s najvećim povjerenjem u ribolovu.
Neuništiva kompozitna osovina - zajamčena za cijeli život: U srži vašeg motora za kotače Minn Kota nalazi se neuništiva kompozitna osovina. Ekskluzivna je Minn Kota i garantiramo joj doživotno.

Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil
Kreditne kartice