Dostava proizvoda

 

Naručeni proizvodi isporučuju se na području Republike Hrvatske koristeći usluge dostavne službe Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o (Overseas Express) ili GLS dostavne službe ovisno o lokaciji dostave.

Isporuka pošiljke obično traje 1 do 2 dana, dok u određenim zonama može potrajati duže (otoci i sl.) za one pošiljke koje su već plaćene ili se plaćaju pouzećem.

Narudžbe koje zaprimimo do 13.00h šalju se isti dan, a sve zaprimljene poslije 13.00h se šalju idući radni dan. Narudžbe primljene za vikend se šalju prvi radni dan poslije vikenda.

Kod narudžbi gdje je odabrana opcija plaćanja po ponudi, pošiljka kreće u trenutku kada je uplata vidljiva na računu Prodavatelja.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog trenutne ili trajne nedostupnosti, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku ili pristati na zamjenski proizvod. Svi naručeni proizvodi nastojat će se isporučiti u jednom slanju. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki i preuzima trošak dostave naknadnih pošiljki.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Dostavna služba će u slučaju prve neuspješne isporuke pošiljke ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke uz sve potrebne podatke o mogućnostima preuzimanja pošiljke.

Ako se pošiljka koja je upućena Kupcu vrati Prodavatelju jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten putem e-pošte te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

• da se naručena pošiljka na zahtjev Kupca putem e-pošte ponovo dostavi na adresu Kupca, odnosno primatelja uz zaračunavanje dodatnih troškova dostave;

• da naručeni proizvod preuzme na adresi Prodavatelja uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.

Kada Prodavatelj putem dostavne službe isporuči pošiljku Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je pošiljka uredno isporučena.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova.

U rokove za isporuku ne računaju se:

• dan zaprimanja uplate na račun Prodavatelja;

• vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca;

• vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije odgovoran;

• dani vikenda, neradni dani i blagdani.

KEKS Pay